06 31 072 000 info@corpapedicure.nl
Selecteer een pagina

Diensten

Pedicure

Naast een normale voetbehandeling is Corpa Pedicure gespecialiseerd in het behandelen van diabetische en reumatische voeten. Hiernaast is het mogelijk om een nagelbeugel of orthese te zetten. Ook uw nagels worden met alle plezier behandeld en gelakt.

Wratten behandeling (CryoPen)

Met de CryoPen worden heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen, (genitale) wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderd. De CryoPen beschikt over direct inzetbare vrieskracht, heel precies, tot op de millimeter nauwkeurig. Daarnaast:

  • Behandelt de pen een groot aantal huidletsels succesvol
  • Is de pen snel en efficiënt, zonder ongewenste bijwerkingen

Voetreflexmassage

Je zou het niet zeggen, maar een goede voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage. Volgens voetreflexologen is dat niet zo vreemd. ‘Onder je voeten zitten reflex zones die in verbinding staan met je hele lichaam.Van je tanden tot je organen, spieren en geslachtsdelen. Door de juiste punten onder je voeten te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energieboost.’ Benieuwd hoe het werkt? Maak een afspraak met Corpa Pedicure.

Ontspanningsmassage

Deze weldadige lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.

Cadeaubon - Corpa Pedicure Schagen

 

Pinnen bij Corpa Pedicure Schagen

 

Procert - Corpa Pedicure Schagen

 

Provoet - Corpa Pedicure Schagen